Intalnirea 2014 - Asociatia ClubRV-Ro (partener ARIZONAmotors.ro)


Dată: 2014-05-15

Incepand cu 5 iunie joi si pana 9 iunie , luni , aII-a zi de Sf.Rusalii ( zi nelucratoare ) , Asociatia Club-RV va organiza Intalnirea anuala / Nationala a proprietarilor de rulote si autorulote , in incinta Complex Laguna Albastra Fagaras .

http://www.lagunaalbastra.ro


Tarifele vor fi:

30 ron rulota , masina, curent 220v + obligatoriu fiecare pers ( daca vremea permite ) 
50% tarif acces complex/ strand adica 10 ron adult in loc de 20,respectiv 7,5 ron copil in loc de 15ron

Tarifele sunt pt. orice rulota care ajunge la poarta si vor fi achitate in momentul sosirii pe nr. de zile dorit.

Separat in sprijinul MEMBRILOR ASOCIATI , 
pt. membrii ClubRV cu cotizatia la zi , asociatia subventioneaza jumatate din plata camparii adica zilnic 15 din cei 30 ron de plata LA CAMPAREA RULOTEI in limita a max 4 nopti .

Se va face un tabel/ lista in forum cu persoanele care vor intra( fara a plati nimic pe loc ) la poarta cu legitimatia FICC- CLUBRV-RO 2014 cu nr. inmatriculare al masinii si numele familiei trecut pe o lista pe care eu personal o inmanez la sosire celor de la paza.

Acestia vor putea plati ulterior la jumatate de pret pe un tabel , iar asociatia plateste factura de subventie direct la Laguna Albastra .

Restul ( cei care nu -s membrii asociati) platesc pe loc la poarta la momentul sosirii adica (cei ce nu beneficiaza de aceasta reducere ) de la asociatie... dar oricum vor beneficia de reducerea negociata pt acces strand 10 ron adult in loc de 20 ron , respectiv 7.5 ron in loc de 15 ron copil , zilnic .

Diferenta este ca membrii Clubrv , vor beneficia si de subventia de la club 50 % pt. taxa de campare adica aceea de 30ron / zi o vor achita la jumatate zilnic .
Daca m-am "repetat" am facut-o pt a fi mai bine inteles ...
Aceste echipaje vor plati pe tabel cu reducere si nu la poarta, iar accesul pe poarta la sosire li se va permite cu cardul FICC sau buletinul de identitate pt ca au fost trecute in forum si pe tabel conform celor de mai sus ..... nr. inmatriculare auto si numele de familie .

Persoanele care au intrebari sau doresc sa participe la conversatii care au legatura cu plata cotiaztiei sau lamuriri in acest sens vor folosi numai topicul special facut pt acest lucuru la aceasta adresa : 

viewtopic.php?f=114&t=7438
Acest topic de mai sus ( cel cu cotizatii ) este expus numai in zona membrilor asociati ClubRV !

Puteti adresa lui Curelea C sau mie intrebari pe mesaj privat sau lamuriri ca sa nu incarcam forumul cu intrebari despre cotizatii aici .

Se vor face cateva concursuri pt adulti si copii la care se vor castiga premii de la noi sponsori pe care i-am identificat , de la bunuri pt rulota pana la sejururi de 7 zile la campinguri din Romania , bine-nteles partenere CLUBRV-RO! :) 

Se vor impartii cataloage Falle si materiale ClubRV , autocolante , etc ... tuturor celor prezenti .

Pe viitor vor exsista permanent 1-2 intalniri pe an, subventionate de Asociatie , asta in masura in care viitorul CD/ conducerea va dori acest lucru.

La data 7 iunie vom avea sedinta AG , dl Ovidiu ( manager LAguna A. ) ne va pune salonul gratuit la dispozitie pt a nu avea probleme daca ploua .

Aici vor avea loc alegeri pt functiile din CD si respectiv presedinte asociatie .

In seara zilei de 7 iunie sambata sau 8 duminica ( optional ) se va face o masa festiva.
In functie de dorinta fiecaruia / sondaj opinie stabilim daca vrem sau nu , masa festiva cu meniu fix .

Se poate inscrie orice rulotist din Romania si nu numai .

La aceasta intalnire sunt invitati toti rulotistii din Romania , vizitatorii , simpatizantii / membrii forumului, membrii asociati si respectiv membrii fondatori , acestia din urma putand beneficia de statutul de Membru Asociat ClubRV si de reducere 50% !


Sus